De Kleine Chef
/

Groot in koken en moestuinieren

Mijn kraampje

Dit is mijn online kraampje!!! In het menu ( links te openen met de 3 streepjes naast mijn logo) zie je de verschillende onderdelen.

Als je iets leuk vindt en graag wilt bestellen vind ik het leuk als je me een berichtje stuurt via het contactformulier.

Graag lees ik dan wat je graag wilt bestellen en het adres waar het naartoe gestuurd mag worden. Ik stuur je dan een reactie met een betaallinkje. 

Als de betaling bevestigd is pak ik het voor je in, breng ik het naar de post en krijg je van mij de track & trace code ( alleen bij een brievenbuspakket of pakket).

Natuurlijk is opsturen vaak best duur, daarom kun je het ook op komen halen, of, als het een beetje in de buurt is, ik kom gezellig bezorgen! Dat kan als het binnen 20 km van postcode 6612 is, als het gaat kom ik dan lekker op de fiets 😃

Omdat ik het leuk vind om dingen opnieuw te gebruiken kan het gebeuren dat je een envelop krijgt die al eens gebruikt is. Die ziet er dan misschien niet nieuw uit, maar ik let altijd op dat het goed verpakt is! 


 
E-mailen
Instagram